dimecres, 16 de desembre de 2015

AGERMANAMENT SENSE FRONTERES

Als de tercer, aquest any, ens han proposat ajudar a dues institucions. No és obligatori però sí recomanable. Són “Sant Tomàs” i “Agermanament sense fronteres”. De moment un membre de l’associació Agermanament ens ha vingut a presentar el projecte amb Camerun. Ens el va exposar amb una conferència amb imatges. Ens va parlar sobre la gent que habita al país i les condicions de vida amb les que es troben.

Ja s’han fet alguns actes per ajudar econòmicament als habitants de Camerun com construir pous d’aigua. També s’ha construït una escola que s’ha pogut posar en funcionament però no es pot pagar un manteniment per falta de diners. Els alumnes del col·legi podrien gaudir de revisions mèdiques periòdiques o d’un cuiner/a si tinguessin una mica més de diners.


Des de la institució han fet calendaris amb fotografies de Camerun per vendre’ls i així recaptar els diners que siguin necessaris. També s’han ideat altres propostes que encara no s’han portat a terme però d’aquí poc segur que s’hi portaran.

Text: Marta Masoliver Bigas


Presentació  a la sala d'actes per part del responsable del projecte.

PS: S'han recaptat 970 euros amb la venda de calendaris amb la que alguns alumnes de 3r han col·laborat, els responsables de la associació us volen fer arribar el seu agraïment. Properament ens enviaran fotos i informació per il·lustrar el impacte positiu que ha tingut aquest ajut en el projecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada