dimarts, 17 de febrer del 2015

Reunió de tutors i delegats

El passat dia 3 de febrer els delegats de cada classe, juntament amb els tutors, ens vam reunir per parlar sobre alguns temes. Aquests eren propostes dels alumnes que els delegats vam  comunicar als tutors. Ens vam reunir a la classe de 3r A i vam parlar de:

·       Un possible calendari d’exàmens, que els alumnes realitzarem al llarg dels pròxims trimestres per tal que hi hagi més bona organització de treball a les aules. Cada parella de delegats s’encarregarà de realitzar-ne un.

·       Un altre punt va ser la distribució de les sortides al llarg del curs. Els alumnes proposàvem que es duguessin a terme la setmana després d’exàmens, una com a mínim, en lloc d’estar concentrades en una setmana d’activitats.

·       Una altra proposta va ser: portar alguna cosa el dia de carnaval, per tal de celebrar-lo. En aquest aspecte els professors ens han confirmat que estaven d’acord i ja s’estan duent a terme possibles propostes.

·       Finalment, també vam parlar de l’ús dels llibres de text o digitals i de la manera de realitzar els apunts, per tal de poder tenir tota la informació necessària per l’examen. Després d’una estona, vam acordar que els professors intentarien proporcionar-nos una base a partir de la qual els alumnes puguem prendre els nostres propis apunts per complementar la base.


Durant la reunió vam tractar altre temes, entre ells, l’excursió de final de curs. Els professors ens van dir que intentarien poder complir les nostres propostes tot i que algunes no es podrien realitzar fins el curs següent.

Si feu clic a la imatge podreu accedir a la resta de les fotografies


Text: Laura Alboquers ESO3 C
Fotografies: Mònica Vallín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada